Izvor: Tanjug
22.11.2022 u 08:25
0

MIGRACIJA U „BEZBEDNIJE REGIONE“: Ukrajinska vlada poziva stanovnike Hersona na evakuaciju tokom zime!

Ukrajinska vlada pozvala je građane Hersona da se tokom zime evakuišu u bezbednije regione zemlje.

GARDIJAN U HERSONU POSLE POVLAČENJA: Evo koje prizore su zatekli, na društevnim mrežama se povela debata – da li su zapažanja validna!

Ministarka za reintegraciju privremeno okupiranih teritorija u vladi Ukrajine, Irina Vereščuk, apelovala je na stanovnike Hersona, posebno na ugrožene kategorije – žene sa decom, stare, bolesne i osobe koje se teško kreću, da se evakuišu tokom zime.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„S obzirom na tešku situaciju u gradu i probleme sa infrastrukturom, možete se evakuisati tokom zime u bezbednije regione zemlje“, napisala je Vereščuk na Telegramu.

Dodala je da vlada nudi besplatnu evakuaciju u Krivi Rog, Nikolajev i Odesu, a da je moguća i evakuacija dalje u Kirovogradsku i Hmeljničku oblast i druge zapadne regione Ukrajine.

Prema rečima Vereščuka, interno raseljenim licima biće obezbeđen besplatan smeštaj u skloništima, humanitarna pomoć, hrana i medicinska pomoć.

Ruske snage su 11. novembra napustile Herson, koji su držale pod kontrolom od početka marta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter