Izvor: sputnikportal.rs
04.11.2022 u 10:29
0

MINISTARKA MAĐARSKE ISTAKLA: Da su na vlasti ostali Tramp i Merkelova kriza u Ukrajini bi ostala u okvirima lokalnog konflikta!

Ograničavajućim merama protiv Rusije Evropska unija pretvorila je lokalni konflikt u Ukrajini u globalni problem, izjavila je ministarka pravde Mađarske Judit Varga.

– EU je rasplamsala globalni problem svojim bezidejnim sankcijama protiv Rusije koje, zapravo, štete samoj Evropi. Da, Rusi prodaju manje energenata, međutim, budući da su cene porasle, oni na njima sada zarađuju još više – kazala je ona u intervjuu za „Nešenl interest“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mađarska političarka je istakla i da su antiruske sankcije izazvale energetsku krizu i rast inflacije u EU.

USTANI I POBEDI! Rusija slavi Dan narodnog jedinstva

Takođe je kazala i da je sigurna u to da dugoročno rešenje za krizu u Ukrajini mogu da dogovore isključivo Rusija i SAD.

– Da su na vlasti ostali lideri poput Donalda Trampa i Angele Merkel kriza u Ukrajini ne bi izašla iz okvira lokalnog konflikta – dodala je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter