Izvor: ALO
01.07.2024 u 20:09
0

MISIJA UN I NEMAČKA IZDALA HITNO UPOZORENJE! Sukob Izraela i Hezbolaga eskalira

Sukob Izraela i Hamasa – 269. dan.

Izraelska vojska (IDF) nastavlja sa operacijama u Pojasu Gaze. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu ističe da ne postoji alternativa pobedi u ratu Izraela protiv Hamasa.

NEMCI OTKRILI KAD BI IZRAEL MOGAO DA NAPADNE LIBAN: Bliski istok na korak do novog rata DRŽAVE HITNO EVAKUIŠU SVOJE GRAĐANE

 

IDF tvrdi da je likvidirao najmanje 40 boraca Hamasa tokom akcija u naselju Šedžaja, na severu Pojasa Gaze. U toku napada na naselje Šedžaja, u gradu Gaza, izraelske snage koristile su dronove da pucaju na stanovnike koji su pokušavali da pobegnu iz svojih domova, javlja reporterka Al Džazire iz Pojasa Gaze.

SUKOB IZRAELA I HEZBOLAHA ESKALIRA! Evo šta se dešava na granici!

Nemački list Bild navodi da bi Izrael mogao da pokrene vojnu operaciju protiv šiitskog pokreta Hezbolah u južnom Libanu u drugoj polovini jula. Prema izvorima Bilda, zapadne diplomate sugerišu da bi vojna operacija mogla da počne treće ili četvrte nedelje jula.
Poziv nemačkog Ministarstva spoljnih poslova građanima da napuste Liban

Nemačko Ministarstvo spoljnih poslova nedavno je pozvalo svoje građane da hitno napuste Liban, što ukazuje na ozbiljnost situacije u regionu.

Upozorenje Iranske misije pri UN

Iranska misija pri UN nedavno je saopštila da će nastati „razoran rat“ ako Izrael uđe u Liban i napadne Hezbolah, dodatno naglašavajući tenzije u regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter