Izvor: SPUTNIK
05.08.2024 u 18:56
0

MOSKVA SE OGLASILA POVODOM SITUACIJE U BANGLADEŠU

Promena političkih snaga na vlasti u Bangladešu je unutrašnja stvar te zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

„Istovremeno, u Moskvi računaju na to da će se politički procesi u toj prijateljskoj zemlji što pre vratiti u ustavne okvire“, ističe se u saopštenju.
Situaciju u zemlji trenutno kontroliše vojska, podseća ruska strana.
Prema informacijama ruske ambasade u Daki, državljani Rusije nisu povređeni tokom današnjih nereda u Bangladešu.
Premijer Bangladeša Šejh Hasina ranije je podnela ostavku i napustila zemlju u svetlu nereda koji su zahvatili zemlju. Ona je zatražila azil u Velikoj Britaniji. U njenoj pratnji je sestra koja već ima britansko državljanstvu. Tokom današnjih nereda u Bangladešu poginulo je najmanje 56 ljudi.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter