Izvor: Tanjug
29.04.2023 u 08:00
1

„NA MOSKVU, U RAT“: Zelenski siguran u pobedu

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da veruje u uspeh predstojeće kontraofanzive ukrajinskih snaga i da će poluostrvo Krim, koje je pripojila Rusija, biti vraćeno Ukrajini.

Zelenski je u intervjuu za medije iz nordijskih zemalja rekao da uspeh Ukrajine zavisi od isporuka oružja sa Zapada. Prema oceni Zelenskog, ruske trupe svakodnevno gube motivaciju.

JURIŠ NA BAHMUT: Ukrajinski „blickrig“

Predsednik Ukrajine nije otkrio detalje kontarofanzive, za koju se u medijima procenjuje da bi mogla da počne u proleće ili rano leto. Zelenski je, međutim, upozorio i na mogućnost da se rat nastavi godinama ili decenijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NA MOSKVU, U RAT“: Zelenski siguran u pobedu”

  1. Kad se našmrka koke, onda je najači ! I, tad mu dolaze vizije… Ajde bre, desetkovani Ukrajinci patiće dugo zbog tvoje gramzivosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter