Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 13:52
0

NAJNOVIJA MAPA SITUACIJE U UKRAJINI POKAZUJE VELIKE PROMENE: Ceo sever zemlje OSLOBOĐEN, šta se dešava s Rusima?

Praktično ceo sever zemlje je oslobođen, kao i Černobilj koji je često bio razlog za brigu. Borbe još traju samo u dve oblasti uz granicu sa Belorusijom.

Najnovija mapa situacije u Ukrajini, koju britansko Ministarstvo obrane objavljuje svaki dan otkako je počeo sukob s Ukrajinom, pokazuje velike promene. Naime, oblasti oko Kijeva označena su kao oslobođena.

Ukrajinci su još za vikend objavili da su oslobodili velika područja severno, severoistočno i severozapadno od Kijeva, a Britanci su skladno tome ažurirali mapu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tako na novoj karti možemo videti da su Rusi potpuno odbačeni od Kijeva i okoline te su se morali da se povuku do granice s Belorusijom.

Prema ovoj mapi, praktično čitav sever države je oslobođen, uključujući nuklearnu elektranu Černobilj. Ostale su samo dve oblasti uz samu granicu s Belorusijom gde se još vode borbe.

Mapa beleži i ogromno oslobođenje teritorije od Kijeva prema istoku.

U nastavku se nalazi stanje od nedelje. Važno je napomenuti da do promene nije došlo preko noći, već su Britanci odlučili detaljno da ažuriraju mapu, čime su potvrdili da smatraju ta područja oslobođenim od ruskih agresora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter