Izvor: Tanjug
10.10.2020 u 09:29
0

NASTAVLJA GDE JE STAO: Danas drži govor na balkonu Bele kuće

Predsednik SAD Donald Tramp danas će govoriti na skupu na otvorenom u Beloj kući, izjavio je neimenovani visoki zvaničnik Bele kuće.

OVO MORATE ZNATI

STIŽE NAM SNEG: Mnogi delovi Srbije će se ZABELETI!

BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Stiže nam KORONA UDAR? Zabrinjavajuća statistika!

DANAS SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Ovih PET stvari treba poneti na groblje, a običaji nalažu da se ispoštuje JEDNA BITNA STVAR!

Tramp je spreman da se ponovo uključi u kampanju za ponovni izbor, pošto se vratio u Belu kuću iz bolnice gde je proveo tri dana zbog kovid-19.

Pozivajući se takođe na neimenovanog zvaničnika Bele kuće, prenela je da će Tramp da se obrati okupljenima sa balkona, a da će tema planiranog događaja biti „zakon i red“.

Izvor, upoznat sa situacijom, navodi da bi mogle da se okupe stotine ljudi i da se od svih očekuje da nose zaštitne maske.

Iz njegovog izbornog štaba je najavljeno da će u ponedeljak da govori na mitingu na Floridi.

Portparolka Bele kuće Kejli Mekeneni rekla je u petak da je Tramp spreman i da će videti da li je moguće da ovog vikenda održi miting.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

MINISTARSKA MESTA: Pominju se nova imena!

KLETVA KNEZA LAZARA: Sedam vekova kasnije, srpsko selo zadesilo OVO!

VRATILA SE VERA: Još da razbijemo Škote, pa onda i komšije!

– Spremni smo čim dobije zeleno svetlo od lekara. Sprovode se medicinski testovi koji će osigurati da predsednik neće preneti virus kad se vrati – rekla je Mekenenijeva.

Bela kuća do sada nije objavila da li predsednik ima ijedan negativan test.

– Osećam se tako dobro – rekao je Tramp.

Lekar u Beloj kući on Konli je u belešci objavljenoj u četvrtak objavio da je Tramp zavšršio s terapijom za kovid 19, da je u stabilnom stanju otkako je otpušten i da bi mogao da se vrati obavezama već u subotu.

Tramp, koji je 2. oktobra objavio da je pozitivan na korona virus, a onda tri noći proveo u vojnoj bolnici „Volter Rid“, u petak je u svojevrsnom dvočasovnom „mitingu na radiju“ u obraćanju pristalicama u emisiji konzervativnog voditelja Limboua najavio da mi mogao da putuje već u ponedeljak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter