Izvor: Sputnik
21.06.2024 u 15:17
0

NASTAVLJAMO SA JAČANJEM NUKLEARNE TRIJADE: Bitna nam je garancija obuzdavanja

Rusija planira da i dalje razvija nuklearnu trijadu kao garanciju obuzdavanja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Naši planovi uključuju dalji razvoj nuklearne trijade kao garancije strateškog obuzdavanja i održavanja ravnoteže snaga u svetu“, rekao je Putin na sastanku sa diplomcima vojnih univerziteta u Kremlju.
Ruska Federacija će nastaviti da modernizuje svoje Oružane snage, oslanjajući se na savremenu nauku i iskustvo stečeno tokom specijalne vojne operacije, dodao je ruski lider.
Rusija će takođe povećavati isporuke dronova, sistema za kontrabaterijsku borbu i drugu tehniku u zonu specijalne vojne operacije, dodao je on.
Rusija je spremna za razgovor o stvaranju evroazijskog bezbednosnog sistema sa različitim organizacijama, uključujući NATO, dodao je ruski lider.
Rusija će stavljati na borbeno dežurstvo najnovije sisteme koji su potvrdili svoje jedinstvene karakteristike, kazao je ruski predsednik.
Zemlja će, takođe, održavati vojne vežbe sa prijateljskim zemljama.
Takođe je poručio da su ruska vojska i oficirski korpus, jedinstvo naroda – sila koja sve pobeđuje.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter