Izvor: Alo
30.09.2024 u 21:30
0

NATO SE NE IGRA: Erdogan je pozvao muslimanske zemlje da preduzmu ekonomske, diplomatske i političke korake protiv Izraela

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi Generalna skupština Ujedinjenih nacija trebalo da preporuči upotrebu sile, u skladu sa rezolucijom koju je donela 1950. godine, ako Savet bezbednosti UN ne uspe da zaustavi napade Izraela u Gazi i Libanu.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija treba brzo da preporuči upotrebu sile, kao što je to učinila sa rezolucijom o Ujedinjenju za mir iz 1950. godine, ako Savet bezbednosti ne može da iskaže potrebnu volju, rekao je Erdogan nakon sastanka kabineta u Ankari, preneo je Rojters.

NATO BI TREBAO DA SPREČI NAPAD RUSIJE: Tramp je uložio mnogo energije kritikujući Evropu

On je, takođe, pozvao muslimanske zemlje da preduzmu ekonomske, diplomatske i političke korake protiv Izraela kako bi ga pritisli da prihvati prekid vatre i dodao da će izraelski napadi biti usmereni i na njih ako ga uskoro ne zaustave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter