Izvor: tanjug
06.06.2024 u 22:56
1

NE PADA MU NA PAMET: Bajden isključio svaku mogućnost pomilovanja sina Bajdena

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da neće pomilovati svog sina Hantera, u slučaju da bude osuđen u savezoj državi Delaver gde mu se sudi za kršenje zakona koji zabranjuje neregistrovanim korisnicima narkotika da poseduju vatreno oružje.

U intervjuu za ABC njuz, Bajden je isključio mogućnost pomilovanja i istakao da će prihvatiti ishod suđenja, koje je počelo ove nedelje, preneo je Rojters. Hanter Bajden se izjasnio da nije kriv za tri krivična dela koja ga terete da nije prijavio da je koristio ilegalne droge kada je kupio revolver 2018. i da je ilegalno posedovao oružje 11 dana.

Ako Hanter Bajden bude osuđen po svim tačkama optužnice, preti mu kazna do 25 godina zatvora, iako optuženi uglavnom dobijaju kraće kazne, prema američkom Ministarstvu pravde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE PADA MU NA PAMET: Bajden isključio svaku mogućnost pomilovanja sina Bajdena”

  1. Ovo je sitnica za šta je optužen junior Bajden tek će biti optužen za mnogo gore stvari . Tramp nikako da ne ide u Zatvor . Pustite vi to da može da vodi kampanju iz zatvora pa čak i da može i pa i da pobedi ne bi izašao zdrav iz Zatvora a pitanje je i da li uopšte izašao živ .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter