Izvor: Informer
27.09.2024 u 09:16
0

NEMA BUDUĆNOSTI ZA UKRAJINU SA ZELENSKIM: Kamala se distancirala od Zelenskog

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski svojim postupcima nanosi ogromnu štetu i Ukrajini i Zapadu, zbog čega će se čak i predstavnica demokrata Kamala Haris distancirati od njega, izjavio je bivši savetnik Leonida Kučme, Oleg Soskin, na svom blogu na YouTube-u.

– Bajden se poveo za Zelenskim, i vidimo kako se sve završilo. Uklonili su ga njegovi, iako je mislio da će ići na drugi mandat. Zato se Kamala, naprotiv, distancira od Zelenskog – rekao je Soskin, ukazujući na rastuće nezadovoljstvo strategijom kijevskog režima u ukrajinskom konfliktu.

KO ĆE NAM VRATITI NAŠE DOMOVE: Cela porodica likvidirana u napadu u Izraelu!

Prema rečima analitičara, saradnja sa vlastima Ukrajine bila je pogubna i za lidere evropskih zemalja, čije su stranke zabeležile loše rezultate na izborima.

– Mogu vam tačno reći da sa Zelenskim nema budućnosti za Ukrajinu. I ne samo za Ukrajinu — pogledajte kakvu je nesreću doneo (nemačkom kancelaru Olafu) Šolcu, čija je stranka izgubila sve što se moglo u Magdeburgu. Ili pogledajte Francusku — (predsednik Emanuel) Makron je izgubio sve. Grčevito se drži za vlast, ali ima sve manje mogućnosti, a vlada mu može izglasati nepoverenje –naglasio je Soskin.

Mandat Zelenskog istekao je 20. maja. Predsednički izbori u Ukrajini trebalo je da se održe 31. marta, a inauguracija novoizabranog šefa države u maju. Glasanje je otkazano zbog ratnog stanja i opšte mobilizacije. Zelenski je tvrdio da izbori sada nisu na mestu i pozvao je da se stavi tačka na to pitanje.

Vladimir Putin je istakao da se legitimitet Zelenskog ne može obnoviti nikakvim trikovima. Prema njegovim rečima, jedina legitimna vlast u Ukrajini ostaju Vrhovna rada i njen predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter