Izvor: alo
20.06.2024 u 07:42
0

NEMCI ZADOVOLJILI PUTINA! ŠOKANTNA ODLUKA TRESE ZAPAD: Rusija sa osmehom dočekala preokret

Zemlje Evropske unije su se ponovo našle u pat poziciji u vezi sa uvođenjem novih sankcija Rusiji, a ovoga puta glavni krivac za to je Nemačka. Iako je klauzula koju je Berlin smatrao problematičnom ukinuta, Nemačka i dalje ostaje blokirajuća sila u donošenju odluke o 14. paketu sankcija Rusiji.

ZAHAROVA ZAGRMELA I UPOZORILA: Spremne recipročne mere, ako Zapad dodeli Ukrajini kamate na zamrznuta ruska sredstva

Diplomate iz 27 zemalja EU već više od mesec dana raspravljaju o novim merama koje bi trebalo da budu uvedene Rusiji. Među predloženim merama su zabrana ruskog transporta LNG-a i plan da operateri EU budu odgovorni za kršenje sankcija od strane svojih podružnica i partnera u trećim zemljama.

Oklevanje Nemačke delimično proističe iz unutrašnjeg neslaganja između njenog ministarstva spoljnih poslova i kancelarije kancelarke. Ovo pitanje je izazvalo zastoje u donošenju odluka i stvorilo dodatne probleme u vezi sa usaglašavanjem stavova među članicama EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter