Izvor: Happy BSC
01.05.2022 u 09:33
0

NENSI PELOSI DOŠLA U HITNU NENAJAVLJENU POSETU ZELENSKOM! U Kijevu je održan važan sastanak, pažljivo pročitajte ove poruke (VIDEO)

Predsednica donjeg doma američkog Kongresa Nensi Pelosi sastala se sa ukrajinskim predsednikom, bez prethodne najave te posete, pokazuju snimci iz kabineta Volodimira Zelenskog objavljeni rano jutros.

Na snimcima se vidi Pelosi u Kijevu sa delegacijom američkog Kongresa u kojoj su bili Džejson Krou, Džim Makgavern i Adam Šif.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je rekao delegaciji sa su „svi dobrodošli“.

RUSI, KOMADANTI VAS LAŽU! OSTANITE U RUSIJI I ŽIVITE ILI ĆEMO VAS UBITI U UKRAJINI! Zelenski sa FRONTA poslao zastrašujuću pretnju

„Verujemo da vas posećujemo da kažemo hvala za vašu borbu za slobodu. Mi smo na granici slobode i vaša borba je borba za sve. Posvećeujemo se da ćemo biti tu za vas dok se borba ne završi“.

Pelosi je najviši američki zvaničnik koji je do sada posetio Kijev, pošto je treća u naslednom redu za eventualno preuzimanje funkcije predsednika SAD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter