Izvor: Tanjug
26.07.2022 u 19:21
0

NESREĆA U GRČKOJ Britanac (21) poginuo je kada ga je udario repni rotor helikoptera!

Britanac Džek Fenton (21) preminuo je na licu mesta nakon što ga je u Atini u Grčkoj udario repni rotor helikoptera kada je izašao iz letelice.

Grčke vlasti su saopštile da su pilot helikoptera i dva zemaljska inženjera privedeni i da bi mogli da budu optuženi za ubistvo iz nehata, prenosi londonski Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naša istraga usmerena je na mogući nemar. Osnovna pitanja proizašla su iz izjava svedoka o tome da lopatice rotora nisu bile u stanju mirovanja kada je putnicima dozvoljeno da izađu iz helikoptera“, saopšteno je iz policije.

Britanac je sa roditeljima išao na odmor na grčko ostrvo Mikonos, a grčki mediji su preneli da ga je rotor udario u trenutku kada pokušavao da snimi selfie samo nekoliko sekundi nakon što je helikopter Bel 407 sleteo na lokalni heliodrom.

Saudijski princ bin Salman u poseti Grčkoj, sastaće se sa premijerom Micotakisom!

U izveštajima se navodi njegovi rodtelji bili u drugom helikopteru koji je preusmeren na obližnji heliodrom zbog ove nesreće.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter