Izvor: ALO
28.06.2024 u 15:20
0

NEVEROVATNA IZJAVA PUTINOVOG PORTPAROLA O DEBATI BAJDENA I TRAMPA: „Ne mislite valjda da je navio alarm da ih prati“

Ruski predsednik Vladimir Putin se ne bavi debatama Bajdena i Trampa

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov jasno ističe da debata između aktuelnog i bivšeg predsednika SAD, Džozefa Bajdena i Donalda Trampa, nije među glavnim pitanjima dnevnog reda ruskog predsednika Vladimira Putina. Peskov ističe da postoji mnogo važnijih pitanja kojima se Putin bavi, te da debate u SAD ne spadaju u kategoriju glavnih pitanja. On ističe da Kremlj prati navode medija o debatama, ali ističe da je to unutrašnje pitanje SAD, te da Rusija neće davati nikakvu ocenu po pitanju debate predsednika Džozefa Bajdena i republikanskog kandidata Donalda Trampa.

Rusija se neće mešati u izborni proces SAD

UKRAJINA JE U VELIKOJ NEVOLJI: SAD dale alarmantnu izjavu

Peskov ističe da se Rusija nikada nije mešala u izborni proces SAD, te da neće činiti ni sada. On naglašava da je bilo mnogo istraga o navodnom ruskom mešanju i da ništa nije utvrđeno. Peskov zaključuje da Rusija neće ocenjivati debatu Bajdena i Trampa jer je to njihovo unutrašnje pitanje, te da se Moskva neće mešati u tu situaciju.

Peskov ističe da je Putin fokusiran na pitanja koja su zaista važna za Rusiju i da su to pitanja kojima se bavi ruski predsednik. On naglašava da debata u SAD nije na dnevnom redu Kremlja, te da postoje mnogo važnija pitanja kojima se Putin bavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter