Izvor: ALO
29.06.2024 u 21:14
0

NEVEROVATNO: Otkriveno šta Bajden radi posle fijaska u debati

Predsednik SAD Džo Bajden danas je započeo aktivnosti u cilju prikupljanja sredstava za kampanju u Njujorku i Nju Džerziju, nakon što je posle lošeg nastupa u debati protiv rivala Donalda Trampa saopštio da neće odustati od trke za reizbor.

Bajden i prva dama Džil posetiće plažu Hemptons u Njujorku radi kampanje prikupljanja sredstava koju vodi milijarder Beri Rozentin, prenosi Rojters.

Kasnije tokom dana, otputovaće u Nju Džerzi na akciju prikupljanja sredstava koju će organizovati guverner Nju Džersija Fil Marfi, takođe demokrata. Biznismen Erik Mindič i njegova supruga, Stejsi, poznati par Sara Džesika Parker i Metju Broderik, kao i glumac Majkl Džej Foks su navedeni kao članovi komiteta domaćina događaja u Njujorku, navodi se u u pozivnici, u koju je Rojters imao uvid.

NAREĐENJE GENERALŠTABA RUSIJE: Jeziva vest za NATO

Bajden je u petak na mitingu u Severnoj Karolini rekao da namerava da pobedi republikanskog rivala Donalda Trampa na izborima u novembru, nakon što je posle debate porasla zabrinutost da 81-godišnji predsenik možda neće biti sposoban da služi još jedan četvorogodišnji mandat. Njegova kampanja je danas saopštila da je prikupila više od 27 miliona dolara između četvrtka, kada je debata održana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter