Izvor: Alo
13.10.2024 u 17:17
0

NEVIĐENI PAKAO ZA KAMALU HARIS: Tramp pridobio ključnu grupu birača!

Podrška Kamali Haris među Latinoameričkim biračima je niska

Podrška kandidatkinji demokrata na američkim predsedničkim izborima Kamali Haris među Latinoameričkim biračima je na opasno niskom nivou, dok je njen rival, bivši američki predsednik i kandidat republikanaca Donald Tramp, održao procenat onih koji ga podržavaju, pokazali su rezultati ankete Njujork tajmsa i koledža Sijena.

DAČIĆ PUTINU ISPRIČAO VIC O MAČORU: Urnebesna anegdota

Kako je preneo Njujork tajms, istraživanje u ovom biračkom telu širom zemlje je pokazalo da Kamala Haris lošije stoji od poslednja tri demokratska kandidata za Belu kuću, i da je ranjiva u nizu glavnih pitanja, uključujući ekonomiju, imigraciju i kriminal.

Anketa je pokazala i da Trampove oštre poruke protiv imigranta u kampanji, nisu odveli birače kod Kamale Haris.

Odlučujuća grupa birača u Americi

-Dve trećine ispitanih reklo je da veruje da Tramp nije mislio na ljude poput njih kada je govorio o imigrantima – pokazali su rezultati istraživanja.

Latinoamerikanci su se postavili kao odlučujuća grupa birača na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poslednji demokrata koji je pao ispod 60 odsto podrške među ovim glasačima bio je Džon Keri, dok je pre više od jedne decenije oko 70 odsto Latinoamerikanaca podržalo reizbor Baraka Obame.

I demokrate i republikanci su se ove godine fokusirali na Latinoameričke birače, a anketa Njujork tajmsa sugeriše da bi se opredeljenje birača i dalje moglo promeniti.

Anketa u kojoj su učestvovale 902 osobe sprovedena je od 29. septembra do 6. oktobra, i pokazala je upečatljive znake podrške Trampovoj najagresivnijoj imigracionoj politici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter