Izvor: ESPRESO
07.06.2024 u 07:21
5

NIKAD ŽEŠĆA REAKCIJA „JESTE LI GLUPI KAO OVAJ STO?!“ Putin POLUDEO, brutalno IZVREĐAO OVOG ČOVEKA, planeta se TRESE OD NJEGOVIH REČI

Putin je takođe upozorio da bi Rusija mogla da uzvrati ako veruje da su se zapadne zemlje direktno mešale u rat

Činilo se da je Vladimir Putin izgubio živce kada ga je novinar pitao da li Rusija planira da napadne NATO sinoć.

Putin je odgovarao na pitanja međunarodnih novinara, nešto što je postalo jako retko otkako je Moskva poslala trupe u Ukrajinu.

– Jeste li poludeli? Jeste li glupi kao ovaj sto? Ko je to izmislio?! To je glupost, razumete li? To je gomila gluposti! – rekao je Putin na konferenciji za novinare na marginama godišnjeg Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma.

On je odgovorio na pitanje da li Rusija namerava da napadne NATO.

Prema ruskoj državnoj novinskoj agenciji TASS, on je takođe umanjio značaj pitanja o nuklearnim pretnjama Rusije, koje Moskva upućuje još od invazije na Ukrajinu 2022. godine.

 Znate, oni nas stalno pokušavaju optužiti da mašemo nekim nuklearnim sabljama – rekao je Putin.

Obrativši se novinaru Rojtersa koji je pitao kada bi Rusija mogla da razmotri upotrebu nuklearnog oružja u Ukrajini, nastavio je: – Ali, jesam li ja postavio pitanje o mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja? Ti si.

 

– Ti mi sugerišeš ovu temu i posle ćeš reći da ja mašemo nuklearnim oružjem – rekao je.

“ Iz nekog razloga Zapad veruje da Rusija nikada neće koristiti nuklearno oružje“

Međutim, na istoj konferenciji za štampu, on nije odbacio mogućnost da Rusija zaista upotrebi nuklearno oružje.

 Iz nekog razloga Zapad veruje da Rusija nikada neće koristiti nuklearno oružje. Ali mi imamo našu nuklearnu doktrinu. Pogledajte šta ona kaže. Ako nečije akcije ugrožavaju naš suverenitet i teritorijalni integritet, smatramo da je moguće koristiti sve raspoložive sredstva. Ovo ne treba shvatiti olako; treba mu profesionalno pristupiti.”

Zatim se, izgleda, ruski predsednik ponovo predomislio i rekao: – Hajde da svi sprečimo ne samo upotrebu (nuklearnog oružja), već i pretnje njegovom upotrebom.

Tokom iste konferencije za štampu, Putin je takođe uspeo da ubaci podsetnik da ruska nuklearna moć prevazilazi onu koja je korišćena protiv Japana u Drugom svetskom ratu.

– Ovo je veoma ozbiljna tema. Sjedinjene Američke Države su jedina zemlja koja je koristila nuklearno oružje tokom Drugog svetskog rata. (Eksplozivna snaga bombi korišćenih) u Hirošimi i Nagasakiju bila je 20 kilotona. Naše taktičko nuklearno oružje (ima eksplozivnu snagu od) 70-75 kilotona,” rekao je Putin.

Ruski predsednik se godinama otvoreno protivio Severnoatlantskom savezu i čak je tvrdio da je proširenje NATO-a na istok ono što ga je navodno nateralo na invaziju na Ukrajinu.

U poslednje vreme su tenzije na vrhuncu, a Putin je upozorio Zapad da bi Rusija mogla da koristi sve dostupne metode kako bi se odbranila, ukoliko joj se ugrozi suverenitet ili teritorijalni integritet.

Putin je takođe upozorio da bi Rusija mogla da uzvrati ako veruje da su se zapadne zemlje direktno mešale u rat.

– Na kraju, ako vidimo da su se ove zemlje uključile u rat protiv nas, zadržavamo pravo da postupimo na isti način. To dovodi do ozbiljnih problema. Ako neko misli da je moguće snabdeti ratnu zonu takvim oružjem da bi napao našu teritoriju i stvarao probleme za nas, zašto mi nemamo pravo da uradimo isto – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “NIKAD ŽEŠĆA REAKCIJA „JESTE LI GLUPI KAO OVAJ STO?!“ Putin POLUDEO, brutalno IZVREĐAO OVOG ČOVEKA, planeta se TRESE OD NJEGOVIH REČI”

  1. Кад преносите извештај од неког ко је пристрасан онда би требало да се обрадите, односно да убаците ко тако мисли. Јер текст преносите од речи до речи а сви знамо да су они који су га написали мрзитељи Руса и Русије.

    0
    0
    Odgovori
  2. O glupi ljudi, NEMA NUKLEARNOG ORUŹJA, NIJE NIKAD KORISÇENO , ÇITAJ ŚTA KAŽE: HIROŚIMA I NAGASAKI 10-20 K.T.A , A U UKARAINI 50-70 K.T. MOŻEŚ ZAMISLITI U GAZI KOLIKO ? 12O- 15 KT. SVE TO JE KONVENCIONALNO ORUŹJE. IMA JEDNA STARA POSLOVICA : PUNE PUŚKE BOJI SAMO ONAJ KOME JE USMERENA , A PRAZNE, CELO SELO( SVET ). AGENDA „CEO SVET JEDNO VELIKO SELO „. SVAKI DAN BOŹJI UMIRU LJUDI OD KONVENCIONALNOG ORUŹJA A BOJE SE GA “ NUKLARNOG“ KOJEG N E M A .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter