Izvor: NOVOSTI
08.10.2024 u 20:25
0

NOVA MEKSIČKA VLADA POD PRITISKOM: Gradonačelniku odrubljena glava nekoliko dana nakon što je preuzeo dužnost

Nova meksička vlada je pod pritiskom zbog ubistva Alehandra Arkosa Katalana, gradonačelnika Čilpasingoa, glavnog grada meksičke države Gerero, kome je odrubljena glava nekoliko dana nakon što je preuzeo dužnost

Alehandro Arkos Katalan je položio zakletvu kao gradonačelnik 30. septembra, dan pre nego što je Meksiko dobio svoju prvu ženu predsednicu, Klaudiju Šinbaum, prenosi londonski Gardijan.

U ponedeljak, manje od nedelju dana nakon što je preuzela dužnost, predsednica Šinbaum je potvrdila da je 43-godišnji gradonačelnik ubijen i da je opsežna istraga u toku.

DŽERUSALIM POST IZVEŠTAVA: Izrael neće napasti iranske nuklearke

Fotografije odrubljene glave Arkosa Katalana ostavljene na krovu belog vozila i telo u vozilu, proširile su se društvenim mrežama kao podsetnik na nasilje koje je izazvao rat organizovanih kriminalnih grupa u Latinskoj Americi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter