Izvor: Blic
20.06.2020 u 20:44
0

Nova TRAGEDIJA potresla SVET! U Sijetlu NASTRADAO još jedan AFROAMERIKANAC (19) (VIDEO)

Mladić (19) je preminuo, a jedna osoba nalazi se u kritičnom stanju, nakon što je nepoznati napadač u crnom terenskom vozilu, otvorili vatru iz automatske puške na demonstrante koji su se okupili u Sijetlu.

Ubistvo se dogodilo u subotu nešto posle dva sata ujutru, a policija intenzivno traga za napadačem.Napad se dogodio tik uz barikade koje su postavljene kako bi obezbeđivale skup „Crni životi su važni“ („Black live matter“). Mladić (19) je izdahnuo na licu mesta dok je druga osoba, sa teškim telesnim povredama, prebačena u bolnicu i lekari se bore za njen život.

Policija je rekla da je u toku intenzivna potraga za jednim ili više napadača koji su odmah nakon zločina pobegli sa lica mesta.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

HRVATI ZANEMELI: Pojavio se na otvaranju, a ovakav izraz na njegovom licu nikad niste videli (FOTO)

OVO JE FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE Policija otkrila STRAVIČNU ISTINU!

JANKOVIĆ: Epidemija se nije otela kontroli, isključeno je uvođenje policijskog časa!

KONZULAT U SRCU EVROPE: Preduzete potrebne mere za sprovođenje odluke Vlade Srbije

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ APELUJE: Virus i dalje tu, preventivne mere spasavaju život

DRŽAVA DAJE 100 MILIONA: Evo kako da dobijete novac za poljoprivredno zemljište



Kako su saopštili, policajci su morali da se suoče sa „besnom ruljom“, koja je sprečila policajce da priđu žrtvi i ukažu joj prvu pomoć.

Čovek koji je pozvao policiju rekao je da je naoružani muškarac izašao iz crnog terenskog vozila sa automatskim oružjem i počeo da puca na raskrsnici dve ulice. Okupljeni su povređene odmah odveli do obližnjeg šatora koji su demonstranti postavili u Sijetlu, ali mladiću nije bilo pomoći.

Podsetimo, širom SAD se već sedmicama održavaju protesti zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda, koji je nastradao prilikom brutalnog hapšenja u Minesoti, nakon što mu je policajac gotovo devet minuta klečao na vratu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter