Izvor: TANJUG
13.05.2022 u 13:02
0

„NOVINARSKA PATKA“ DA PREKIDAMO ISPORUKE GASA: Peskov o navodima o obustavi gasa Finskoj

Ne postoje planovi za obustavu isporuka ruskog gasa Finskoj, i takvi izveštaji finskih medija su „još jedna novinarska patka“, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

„LOV NA VEŠTICE“ NA AMERIČKI NAČIN : Zaharova ogorčena kako se u SAD ophode prema ruskim novinarima

– Gasprom snabdeva gasom razne potrošače u Evropi, uključujući i zemlje članice NATO-a. Gasprom je više puta dokazao svoju pouzdanost kao kompanija koja snabdeva energetskim resursima evropski kontinent. Stoga su ovi izveštaji najverovatnije samo još jedna novinska patka – rekao je Peskov na današnjem brifingu za novinare, prenose strani mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Finski list Iltalehti objavio je u četvrtak, pozivajući se na neimenovane izvore, da su finski političari upozoreni da bi Rusija mogla da obustavi isporuke gasa Finskoj u petak, 13. maja.

Finski predsednik Sauli Ninisto i premijerka Sana Marin saopštili su juče da će Finska podneti zahtev za pridruživanje NATO-u „bez odlaganja“, na šta je Moskva reagovala upozorenjem da će preduzeti adekvatne kontramere kako bi neutralisala pretnje po rusku nacionanu bezbednost koje poističu od mogućeg finskog ulaska u zapadni vojni savez.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter