Izvor: Kurir.rs
20.06.2020 u 09:39
0

OD KORONA VIRUSA OBOLELO 8,7 MILIONA LJUDI: Najviše zaraženih i umrlih je u Americi i Brazilu

U svetu je korona virusom zaraženo više od 8,7 miliona ljudi, a od posledica COVID-19 preminulo je više od 462.000 ljudi.

Oporavilo se više od 4,6 miliona ljudi, pokazuju podaci objavljeni na sajtu worldometers.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Najviše obollelih i umrlih je u SAD i Brazilu.

Globalna pandemija korona virusa se ubrzava, sa 150.000 novih slučajeva zabeleženih u četvrtak, najviše u jednom danu, izjavio je juče generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus.

Skoro polovina prijavljenih slučajeva bila je sa američkog kontineta, rekao je on na virtualnom brifingu, preneo je Rojters.

– Svet je u novoj i opasnoj fazi … virus se i dalje brzo širi, još je smrtonosan, a većina ljudi je i dalje podložna –  istakao je Tedros.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter