Izvor: ESPRESO
31.05.2024 u 13:49
0

OD ORBANOVE ODLUKE PODRHTAVA PLANETA! Mađar izneo OPASNU STVAR u JAVNOST, PUTIN NA NOGAMA – TEKTONSKE PROMENE!

Ukazao je da je Rusija jasno stavila do znanja da će njene trupe napredovati sve dok ne obezbede teritoriju svoje zemlje

Svaka nedelja nas „približava ratu“, a Evropa sebi „možda približava ruske snage“ finansiranjem ukrajinskih napada na rusko tlo, upozorio je danas mađarski premijer Viktor Orban.

On je u intervjuu za mađarski javni radio rekao da svaka nedelja donosi nešto “što ukazuje na ulazak u rat i kao primer naveo izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenbega da Ukrajina, osim samoodbrane, ima pravo da koristi oružje koje je donirao Zapad za napad na Rusiju, prenosi MTI.

Ukazao je da je Rusija jasno stavila do znanja da će njene trupe napredovati sve dok ne obezbede teritoriju svoje zemlje i upozorio da podrška Ukrajini u napadima na rusko tlo „nosi rizik približavanja ruskih snaga nama“.

Orban smatra da evropski lideri moraju da budu pod pritiskom da donose odluke u korist mira, a da proratne političare treba “oterati“.

– Hajde da preuzmemo inicijativu i pustimo da dođe do prekida vatre i pregovora pre nego što se nađemo usred velikog evropskog rata – rekao je Orban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter