Izvor: informer
07.07.2024 u 20:58
0

Oficir SAD šokirao! Kada ovo saznaju narodi Evrope će se ponovo ujediniti sa Rusijom!

Narodi Velike Britanije, Francuske, Nemačke i SAD će zbaciti svoje lidere kada saznaju istinu o njihovom i NATO delovanju -ocenio je američki politikolog i bivši oficir američke vojske Skot Benet.

Naglasio je da mnogi ljudi u Evropi i Sjedinjenim Državama ne znaju šta stvarno rade njihovi lideri.

Ukazao je na korumpiranost evropskih političara, posebno generalnog sekretara Severnoatlantske alijanse Jensa Stoltenberga koji „nikada nije nosio uniformu, a poigrava se sa ratom“.

– Američki narod ne zna da se realno dešava. Mislim da to ne znaju ni građani Velike Britanije, Francuske i Nemačke. NJihove korumpirane vlade, njihove birokrate i NATO igraju se rata. To je igra života i smrti – rekao je Benet.

Ocenio je da će Rusija pobediti u Ukrajini:

Da, mislim da će Rusija ponovo pobediti jer ima istinu, pravdu i Boga na svojoj strani, dok zemlje NATO nemaju ništa osim smrti. Smrt se probudila u svim oblicima globalističke perverzije.

On je podsetio da Emanuela Makrona, Rišija Sunaka i Olafa Šolca već odbacuju sopstveni građani.

– Pogledajte Makrona. On je mrtav. Podneo je ostavku na funkciju. Šolc je još jedan mrtav čovek. Riši Sunak, mali indijski dečak. I on je mrtav i penzionisan sa funkcije. Svi oni će biti proterani od strane naroda Evrope – naglasio je Benet.

Takođe, po njegovom mišljenju, narodi evropskih zemalja će „potisnuti“ Sjedinjene Države sa Starog kontinenta, a zatim će moći da poboljšaju odnose sa Rusijom.

– Mislim da će narodi Evrope izbaciti Sjedinjene Države i ponovo se ujediniti sa Rusijom. U roku od jedne do tri, možda pet godina – rezimirao je američki politikolog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter