Izvor: Informer
14.07.2024 u 10:59
0

OGLASIO SE OTAC ATENTATORA! CNN objavio šta je rekao o sinu

CNN je sinoć kontaktirao oca Tomasa Metjua Kruksa, napadača na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji je rekao da "pokušava da shvati šta se, dođavola, dešava", ali da će da "sačeka dok ne razgovara sa organima reda" pre nego što javno progovori o sinu.

Kruks je pucao na Trampa dok je sedeo na krovu obližnje zgrade izvan bezbednosnog perimetra mitinga, pre nego što su ga likvidirali agenti Tajne službe, zvanično je saopšteno.

PRIPREMAN ATENTAT I NA RUSKOG PREDSEDNIKA: Svi su na listi za odstrel!

On nije imao nikakav identifikacioni dokument, te je morao da bude proveren njegov DNK i da se dobije biometrijska potvrda identiteta.

Jedan učesnik skupa je poginuo, a dvoje teško povređeno.

Podsetimo, naoružani napadač za koga vlasti kažu da je pokušao da ubije bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa bio je 20-godišnji registrovani republikanac koji je ranije dao mali doprinos grupi koja je orijentisana na demokrate, prema javnoj evidenciji.

Tomas Metju Kruks živeo je u predgrađu Pitsburga, Betel parku, oko 55 milja južno od Trampovog mitinga gde su zvaničnici za sprovođenje zakona rekli da je pucao na bivšeg predsednika.

Završio je srednju školu Betel Park 2022. godine, prema izveštaju lokalnih medija i video snimku početka škole, piše CNN.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter