Izvor: ESPRESO
31.05.2024 u 14:39
0

OGLASIO SE TRAMP POSLE ISTORIJSKE PRESUDE: Ovo su njegove prve reči nakon što je PROGLAŠEN KRIVIM!

Donald Tramp je prvi predsednik u istoriji SAD koji je osuđen za krivično delo

BIvši američki predsednik Donald Tramp oglasio se nakon što je proglašen krivim po 34 tačke optužnice za falsifikovanje poslovnih zapisa.

„Ovo je bilo namešteno, sramotno suđenje. Prava presuda će biti 5. novembra od strane naroda“. rekao je on.

Ja sam veoma nevin čovek, i u redu je. Borim se za našu zemlju„, dodao je.

Podsetimo, porota od 12 članova proglasila je Trampa krivim za sve 34 tačke optužnice za falsifikovanje dokumenata u vezi sa šemom prikrivanja tajnih isplata novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels, kako bi je sprečio da izađe u javnost sa navodima o aferi sa Trampom neposredno pre dana izbora 2016. godine.

Ovih 34 tačaka proizilaze iz 11 faktura, 12 vaučera i 11 čekova koji čine Trampovu mesečnu nadoknadu troškova bivšem advokatu Majklu Koenu koji je isplatio 130.000 dolara Danijelsovoj, prenosi CNN.

Tramp se izjasnio da nije kriv po optužbama u ovom slučaju i negirao je aferu sa porno glumicom.

Protiv bivšeg predsednika su podignute još tri optužnice, ali se ne očekuje da će ta suđenja biti održana pre izbora u novembru.

Tramp se i u tim slučajevima izjasnio da nije kriv.

Donald Tramp je prvi predsednik u istoriji SAD koji je osuđen za krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter