Izvor: sputnik
13.08.2024 u 16:38
0

ONE KOJI SU NAPALI KURSKU OBLAST STIĆI ĆE ZASLUŽENA KAZNA: Medvedev razara rečima

Ukrajinska vojska će biti zaslužno kažnjena zbog terorističkog upada na teritoriju Rusije, a posledica će biti i za kijevski, nacionalistički režim, rekoa je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Kao što je poznato, Ukrajina je izvršila teroristički upad na našu teritoriju, sve što je trebalo reći rekao je predsednik Rusije pre nekoliko dana i juče. Reći ću samo da će za to što su uradili biti zasluženo kažnjeni. Takva kazna predviđa i najrazličitije posledice za one koji su to uradili, uključujući kijevski, nacionalistički režim“, poručio je Medvedev na sastanku o toku humanitarne misije „Jedinstvene Rusije“ u Kurskoj oblasti.
Podsetimo, masovni napad ukrajinskih oružanih snaga na Kursku oblast počeo je 6. avgusta. U regionu je više puta proglašavana raketna opasnost, nakon čega je uvedena vanredna situacija federalnog nivoa. Lokalno stanovništvo se evakuiše u druge regione Ruske Federacije.
Načelnik Generalštaba Oružanih snaga Valerij Gerasimov izvestio je predsednika Vladimira Putina 7. avgusta da je ruska vojska zaustavila napredovanje Oružanih snaga Ukrajine u dubinu ruske teritorije.
Prema najnovijim informacijama ruskog Ministarstva odbrane, Kijev je od početka borbenih dejstava na kurskom pravcu izgubio više od 1.600 vojnika, 32 tenka i 23 oklopna transportera.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter