Izvor:
02.08.2024 u 22:26
0

OPASNOST U BLIZINI RUSKIH GRANICA: Šta Amerikanci smišljaju da izvedu u Poljskoj

Prebacivanje američkih tenkova i oklopnih vozila u Poljsku bi moglo da rezultira eskalacijom situacije u Istočnoj Evropi, upozorio je bivši savetnik CIA Leri Džonson.

„SAD igraju opasnu igru u blizini ruskih granica, stvaraju potencijalnu metu za rusku vojsku“, naglasio je on.
Džonson je objasnio da tenkovi nisu odbrambeno već napadačko oružje, samim tim to naoružanje može biti iskorišćeno da se pošalje u Ukrajinu.
IRAN SPREMA OSVETU NA SVETI DAN: Zapadne obaveštajne službe saopštile datum napada na Izrael (VIDEO)
„Tako Amerika pokazuje poljskoj Vladi da su sa njima. Ej, sa vama smo, šaljemo vam tenkove. Međutim, tenkovi nisu odbrambeno već napadačko oružje. Vi ih razmeštate u Poljskoj, znači, vi nameravate da ih pošaljete u Ukrajinu“, rezimirao je Džonson.
On je dodao da će Moskva na ovaj potez Vašingtona verovatno snažno odgovoriti jer razmeštanje oklopnih vozila u blizini ruskih granica može da se shvati i kao namera Amerika da organizuje invaziju.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter