Izvor: espreso
12.06.2024 u 16:40
0

ORBAN NAPRAVIO PREOKRET OD 180 STEPENI, CEO SVET U ŠOKU! Oglasili se iz NATO PAKTA, ovo se UPRAVO DESILO!

NATO sve svoje odluke donosi konsenzusom, dajući tako pravo potpunog veta bilo kojoj od 32 države članica

Mađarska je pristala da ne blokira NATO u pružanju pomoći Ukrajini, ali ona neće obezbediti bilo kakvo osoblje ili sredstva za pomoć toj ratom razorenoj zemlji, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg nakon razgovora sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

NATO sve svoje odluke donosi konsenzusom, dajući tako pravo potpunog veta bilo kojoj od 32 države članica.

 

KOJA POZNATA IMENA VIŠE NISU U EVROPSKOM PARLAMENTU? Nju će Srbija pamtiti kao OZBILJNOG NEGATIVCA, sada odlazi u zaborav

Očekuje se da će se na samitu u Vašingtonu između 9-11 jula američki predsednik Džozef Bajden i drugi saveznici iz NATO dogovoriti o novom sistemu za pružanje jasne i dugoročne bezbednosne pomoći i vojne obuke ukrajinskoj vojsci.

Orban sve više postaje trn u oku NATO i Evropskoj uniji potkopavajući njihove napore da se pomognu Ukrajini. Orban, koji se smatra jednim od najbližih evropskih lidera ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, sebe naziva mirotvorcem, a svoje partnere iz EU i NATO koji pomažu Ukrajini označio je kao „proratne“.Kao organizacija, NATO alijansa ne šalje direktno oružje Ukrajini niti planira to da uradi, ali mnoge njene članice to čine i pružaju više od 90 odsto vojne podrške koju Ukrajina dobija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter