Izvor: 24sedam
25.08.2024 u 15:19
0

OTAC IZGUBIO DETE: Zaboravio šta je radio

Nije mogao da se seti šta je radio dva sata

Jedan otac iz Nemačke zatražio je pomoć savezne policije jer nije mogao da pronađe svoje dvogodišnje dete koje je tražio satima.

Naime, 37-godišnji muškarac otišao je do policijske stanice na glavnoj železničkoj stanici u gradu Karlsrua i zamolio policajce da mu pomognu u pronalaženju bicikla za koji je bila prikačena prikolica u kojoj je bilo dete.

Da stvar bude čudnija, on nije mogao da se seti kako je proveo protekle sate, pa je policija morala da analizira video snimke sa nadzornih kamera.

Na železničkoj stanici Altbal policija je pronašla dete kako spava u prikolici. Na sebi je imao samo majicu kratkih rukava i pokrivač preko nogu. Na svu sreću nije povređen.

Trenutno nije poznao zašto otac nije mogao da se seti šta je radio u periodu od 5:30 do sedam ujutru. Ono što je sigurno jeste to da je vozom stigao u Germershajm u sedam ujutru i da se ponovo vratio na glavni stanicu oko 8:54 ujutru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter