Izvor: objektiv
11.09.2021 u 13:40
0

OTKRIVENA TAJNA 11. SEPTEMBRA? Iznenađujući podaci!

Prošlo je tačno 20 godina od jednog od najvećih terorističkih napada u istoriji. Napadi 11. septembra 2001. godine na SAD do danas su iznedrili brojne teorije zavere. Mnogi veruju da je rušenje Bliznakinja bio “posao iznutra”, po naredbi same vlasti, a već godinama se na internetu šeruju takozvani dokazi.

PROČITAJTE JOŠ: SEĆANJE NA UŽAS: Vim Venders otvorio izložbu posvećenu terorističkom napadu 11. septembra

Jedna od novijih teorija je ona da su seizmografi na Univerizitetu Kolumbija izmerili potres mnogo pre nego što se konstrukcija sručila u Njujorku, što je mnoge teoretičare zavere privuklo da brane svoj stav o “unutrašnjem udaru samih SAD-a na sebe”. Ipak, naučni dokaz za ovakvu tvrdnju nikada nije dat.

PROČITAJTE JOŠ: UBIJEN BIVŠI POTPREDSEDNIK AVGANISTANA: Talibani nastavljaju sa osvetom!

Seizmografi na Univerzitetu Kolumbija, u observatoriju koji se nalazi na oko 25 kilometara od STC je 11. septembra zabeležio pikove kada je zgrada počela da se urušava, mnogo pre nego što će se konstrukcija i sručiti na zemlju. To je, tvrde teoretičari, neoboriv dokaz da je rušenju zgrade prethodila kontrolisana eksplozija. Ističu da su seizmografi zabeleži jak, ali kratak udar.

Ne postoji naučni dokaz za tvrdnju da je eksplozija dovela do rušenja kula. Istraga je pokazala da su seizmografi zabeležili potrese i prilikom udara aviona u zgradu, kao i kasnije kada je počelo urušavanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter