Izvor: Kurir
27.07.2024 u 21:33
0

OVO JE TRENUTAK KADA JE RAKETA PALA NA FUDBALSKI TEREN: Deca leže mrtva na travi, zabeleženi JEZIVI MOMENTI

Osim devet poginulih, mnogi su ranjeni, dodala je televizija.

 

 

Izraelski mediji istakli su da je raketa koja je pala na teren ispaljena od strane Hezbolaha.

Ranije je bilo objavljeno da je u napadu devet teško ranjenih i da se radi o deci i mladima između 10 i 20 godina.

Nakon napada na društvenim mrežama pojavili su se užasni snimci. Na njima se vidi trenutak kada je raketa pala na teren. Kako se navodi, 30 osoba je povređeno.

Pripadnik izraelske hitne službe opisao je veliko razaranje i požar na mestu događaja, fudbalskom terenu u selu Majdal Šams.

Izraelska vojska rekla je da pomaže u evakuaciji povređenih.

Izrael i Hezbolah gotovo svakodnevno razmenjuju vatru otkako je počeo rat u Gazi nakon iznenadnog napada palestinskog Hamasa 7. oktobra na jug Izraela.

PENZIONISANI AMERIČKI PUKOVNIK: Ukrajinci se masovno predaju duže cele linije fronta


Od početka oktobra, u izraelskim vazdušnim napadima na Liban ubijeno je više od 450 ljudi, uglavnom pripadnika Hezbolaha, ali i oko 90 civila. Na izraelskoj strani je ubijen je 21 vojnik i 13 civila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter