Izvor: TANJUG
06.01.2021 u 22:07
0

PANIKA U VAŠINGTONU: Ranjena žena, dojava o bombi, haos ispred Senata! (VIDEO)

 Nakon što su pristalice Donalda Trampa nasilno upale u zgradu američkog Kongresa i prekinule zasedanje na kojem je trebalo da bude potvrđena pobeda Džo Bajdena na predsedničkim izborima, jedna žena je pogođena hicem iz vatrenog oružja ispred sale Senata i u kritičnom stanju prebačena je kolima hitne pomoći u urgentni centar Ronadl Regan u Vašingtonu.

SAZNAJTE OVO

PREDSEDNIK VUČIĆ sa Hilandara poslao čestitku građanima Srbije (FOTO)

NOVI JAK POTRES KOD PETRINJE!

VUČIĆ STIGAO U HILANDAR: Monasi dočekali srpskog predsednika

MIĆUNOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA! Određeno mu zadržavanje!

Istovremeno, CNN izveštava da se ispred Kongresa demonstranti tuku sa malobrojnim pripadnicima policije koja čeka pojačanje.

Kongresmeni, potpredsednik Majk Pens, administrativno osoblje i izveštači su prisilno evakuisani kroz podzemne tunele ka jugozapadnom krilu zdanja Longvort, zbog erupcije nasilja, ali i zbog dojave o postavljenoj bombi.

Policija prisutna u zgradi Kongresa žurno je išla od kancelarije do kancelarije i upozoravala zaposlene da se odmaknu od prozora i vrata.

PROČITAJTE JOŠ I…

HAOS NA ULICAMA AMERIKE: Policija upucala ženu u vrat! (VIDEO)

SUKOB TRAMPOVIH PRISTALICA I POLICIJE Stotine ljudi probilo barikade blizu Kongresa (VIDEO)

TEŠKA NESREĆA KOD KNJAŽEVCA: Sleteo s puta, udario u drvo!

Gradonačelnica Vašingtona Mjurijel Bouzer naredila je uvođenje policijskog časa od večeras u 18:00 časova do 06:00 sutra ujutru po lokalnom vremenu i apelovala na građane da ne dolaze u centar prestonice.

Kako se saznaje, predsednik Tramp je pozvao Nacionalnu gardu da interveniše. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter