Izvor: Kurir
07.09.2024 u 22:26
0

PAR POGINUO U POPLAVI U ŠPANIJI: Strašno nevreme na Majorci uništilo čitavu oblast

Britanski par, Aleksander Džonson (32) i Sara Džejn Tompson (26), poginuo je u tragičnim okolnostima kada su ih poplave zahvatile na Majorki. Aleksander Džonson pronađen je mrtav juče, čime je okončana intenzivna potraga koja je započela nakon što je njegova partnerka Sara Džejn Tompson pronađena ranije ove nedelje.

Zvaničnici Guardia Civil procenjuju da je Džonson bio nošen bujičnim vodama gotovo dve milje. Njegovo telo pronađeno je u poplavljenoj klisuri Torrent de Pareis u Sa Calobri, nakon što su nivoi vode značajno opali u petak, prenosi The Sun.

KAMALA ĆE SVOJE GOVORE ČITATI SA TELEPROMPTERA: Medvedev imao svašta da kaže za Harisovu

Par je zahvatila oluja u utorak, kada su nivoi vode u rečnoj klisuri naglo porasli. Policija je helikopterom spasila dvanaest planinara koji su bili zarobljeni tokom poplave. Neki od spašenih izjavili su da je par bio odnet u bujici.

 

Policija je brzo pronašla Saru Džejn Tompson, dok je potraga za Aleksanderom Džonsonom trajala nekoliko dana. Policija je u četvrtak pronašla jednu od njegovih cipela, a u petak su pronašli i ostatke njegovog tela.

Teška kiša je izazvala ozbiljne poplave na delu ostrva, a situacija se očekuje da će se pogoršati dok Majorka ostaje pod narandžastim upozorenjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter