Izvor: Kurir.rs/Fonet
22.11.2022 u 12:50
0

PARLAMENTARNA SKUPŠTINA NATO-A NE ODUSTAJE OD SUROVOG NARATIVA: Evo kako države članice Alijanse percipiraju Rusiji!

Parlamentarna skupština NATO objavila je dokument u kojem se preporučuje da države-članice Alijanse proglase Rusiju za terorističku državu. 

Stoltenberg pozvao na nastavak pomoći Ukrajini: „Ako dozvolimo Putinu da pobedi, svi ćemo morati da platimo mnogo veću cenu!“

U rezoluciji se predlaže da se „jasno kaže da Rusija, sa sadašnjim režimom, predstavlja terorističku državu“, prenosi Sputnjik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U dokumentu se preporučuje da se „primene kolektivne mere“ kako bi se formirao Međunarodni tribunal koji bi se bavio „ruskom agresijom u Ukrajini“, špmožu lpga Alijansa namerava da traži da Rusija plati odštetu Kijevu.

Evropski parlament će sutra glasati o rezoluciji u kojoj se Rusija kvalifikuje kao „država – sponzor terorizma“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter