Izvor: blic
24.08.2024 u 18:53
0

PERVERZNI RUS POKUŠAO DA SILUJE KRAVU: Posle raskida sa devojkom preorjentisao se na kravu (VIDEO)

Raskid sa devojkom ruskog turistu Jevgenija Kuvšinova (26) umalo nije koštala života.

On je prošle nedelje izboden, jer je navodno pokušao da napastovuje kravu na Tajlandu posle prekida veze sa devojkom.

Jevgenij se skinuo i najpre prišao biku, a zatim kravi koja je bila vezana za ogradu u polju. Životinja ga je tada bacila na zemlju i izbola rogovima.

Policija ga je pošto je uspela da ga skloni od razjarene životinje uhapsila i odvela u bolnicu, a po izlasku iz bolnice on će biti deportovan u Rusiju odakle se sklonio čim je počeo rat u Ukrajini, navodno kako bi izbegao regrutaciju.

Kuvšinov je radio kao stručnjak za marketing u industriji lepote, a 2022. godine je otišao u Tursku, zatim je živeo i radio u Dubaiju pre nego što se u maju preselio na Tajland. Nakon što ga je početkom godine devojka blokirala na društvenim mrežama, tražio je pomoć od Vladimira Putina i Donalda Trampa da je vrati.

– Recite Vladimiru Putinu da sam spreman za svaki zadatak, treba mi. Gospodine Tramp, molim vas vratite mi moju devojku – objavio je on.On će najverovatnije biti odmah tokom povratka u Rusiju. Tokom incidenta prošliprošle nedelje, zabrinuti meštani obavestili su policiju da goli muškarac tumara uokolo i očito ne namerava ništa dobro. Onda su čuli njegove pozive u pomoć. Odveden je u bolnicu Banderm na lečenje zbog rana nanetih mu na zadnjici i ogrebotina po celom telu.

– Našli smo kanabis u njegovom autu pa je možda bio naduvan. Način na koji smo ga pronašli i njegovi postupci upućuju na to da je pokušavao napraviti nešto prljavo sa kravom – rekao jedan od bolničara, kako prenosi Dejli mejl. Policija je saopštila da ga je krava napala nakon što ju je pokušao obuzdati, držeći joj glavu.

– Svedoci su rekli da je prvo otišao do bika, a zatim do krave i pokušao da se popnei na nju. Poslali smo ga u bolnicu, ali tamo je poludeo i lekari nisu hteli da ga prime pa je sada zadržan u našoj policijskoj postaji – saopštili su u policiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter