Izvor: Happy BSC
24.05.2022 u 10:10
0

POLOŽITE ORUŽJE ILI „PUTUJETE U JEDNOM PRAVCU“: Lider Čečena poručio ukrajinskim vojnicima da je vreme da se PROBUDE

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov napisao je na svom Telegram nalogu da broj ukrajinskih vojnika koji su shvatili pravu suštinu kijevskog režima raste svakog minuta, kao i da oni odbijaju da umru braneći interese marionetske države.

NAJŽEŠĆI ŠAMAR ZELENSKOM DO SADA O potezu kineske delegacije na skupu u Davosu priča ceo svet (VIDEO)

– Mogu se razumeti, jer su prevareni, kao i milioni svojih sunarodnika. Mladi ljudi koji nikada ranije nisu držali oružje u rukama slali su na front kao topovsko meso. Hiljade mrtvih ukrajinskih vojnika i još više ranjenih. I sve ovo zbog čega? Zarad očuvanja stolice Zelenskog i ostalog đubreta? Odgovor na ovo pitanje je da. Upravo zbog toga mladi Ukrajinci idu u sigurnu smrt – napisao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, pobeda Rusije je neminovna, jer se borimo za pravednu stvar, za slobodu i mir bez nacionalizma u Donbasu i širom Ukrajine. ⠀

– Već je vreme da se probude. Ukrajinski vojnici i dalje imaju izbor – da dobrovoljno polože oružje i vrate se svojim porodicama. U suprotnom im je obezbeđena karta u jednom pravcu. Lično vam savetujem da ne odlažete odluku, jer se ofanziva oslobodilačke vojske odvija izuzetno brzo – poručio je Kadirov. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter