Izvor: Alo
05.09.2024 u 08:09
0

PORODICA ZABARIKADIRANA NA SPRATU: Od ove scene slediće vam se krv u žilama

Jedna porodica u SAD zatekla je smrtonosnu zvečarku u svojoj kući

Hvatač gmizavaca pozvan je u kuću u Kaliforniji u Sjedinjenim Američkim Državama gde se porodica zabarikadirala na sprat da bi se sakrila od smrtonosne zvečarke koja je našla put unutra.

KAMPANJA KRIJE TRAMPOVE ZDRAVSTVENE REZULTATE: U pismu nije bilo detalja o vitalnim parametrima

Rajan Džesup pozvan je u kuću blizu jezera Elsinor kada su članovi porodice otkrili crvenu dijamantsku zvečarku od 3 metra u njihovoj kući.

– Vlasnici kuće su bili zabarikadirani na spratu i morali su da koriste aplikaciju za otključavanje njihovih vrata da bih ja ušao u kuću i uhvatio zmiju – rekao je Džesup za KTLA-TV.

Džesup je na Fejsbuk stranici podelio video na kojem se vidi kako koristi alatku za hvatanje da ukloni zvečarku sa stepenica u kući.

Zmija je očigledno ušla u kuću kroz vrata koja su ostala otvorena za porodične pse.

Rekao je da na sreću nije bilo povređenih, prenosi Upi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter