Izvor: Tanjug
07.11.2022 u 22:09
0

Portparol Bele kuće Karin Žan Pjer o izjavi Prigožina da se mešao u izbore u SAD: „Ti komentari… ne govore nam ništa novo ili iznenađujuće“

Portparol Bele kuće Karin Žan Pjer izjavila je danas da Bela kuća nije iznenađena izjavom ruskog biznismena Jevgenija Prigožina, koji je rekao da se mešao u izbore u SAD i da će to nastaviti da čini.

„Ti komentari… ne govore nam ništa novo ili iznenađujuće“, kazala je Žan-Pjer novinarima, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je istakla da je dobro poznato i dobro dokumentovano da su subjekti povezani sa Prigožinom nastojali da utiču na izbore širom sveta, uključujući SAD.

Mešao sam se i mešaću se u američke izbore, izjavio je, uoči sutrašnjih izbora za Kongres SAD, ruski oligarh Prigožin koji se, kako navodi Rojters, na Zapadu smatra sponzorom takozvanih „farmi trolova“, ljudi zaduženih da na Internetu šire proruski narativ u američkom javnom mnjenju.

ŠEF VAGNERA BEZ ZADRŠKE PRIZNAJE: „Mešali smo se u američke izbore, i nastavićemo to da radimo….“

Prigožinova izjava je prvo javno priznanje jedne od osoba koje Vašington sumnjiči da pokušava da utiče na američku politiku, prenela je britanska agencija.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter