Izvor: TANJUG
01.09.2024 u 16:23
0

PORTPAROL KREMLJA IZJAVIO: TRAMP nema čarobni štapić da reši ukrajinski sukob i ako pobedi na izborima

Dmitrij Peskov izjavio je danas

MOSKVA  – Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas u razgovoru sa voditeljem emisije Kremlj Pavlom Zarubinom da sumnja da Donald Tramp, ako bude izabran za predsednika Sjedinjenih Država, ima čarobni štapić da reši ukrajinski sukob u roku od 24 sata.

„Mislim da ne postoji čarobni štapić da se bilo šta uradi u roku od 24 sata. Čak ako i pretpostavimo da sledeći predsednik SAD tokom svog inauguracionog obraćanja da izjavu da se SAD zalažu za mir i zbog toga prekidaju podršku Ukrajini, zaustavljaju sve programe vojne pomoći i pozivaju dve strane da sednu za pregovarački sto, u nečijim glavama se neće ništa promeniti, posebno ne u Kijevu“, rekao je Peskov, prenosi TASS.

Tramp je više puta obećavao da će rešiti ukrajinski sukob i pre svoje inauguracije i napomenuo je da će, ukoliko pobedi na izborima, odmah lično pozvati ruskog lidera Vladimira Putina i aktuelnog predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog da počnu pregovore.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter