Izvor: Sputnjik
15.09.2022 u 12:30
0

PORTPAROL ZELENSKOG O ZDRAVSTVENOM STANJU UKRAJINSKOG PREDSEDNIKA: Zadobio samo „lakše ogrebotine“

Portparol ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, Sergej Nikiforov, izjavio je da je nakon saobraćajne nesreće u Kijevu Zelenski zadobio manje ogrebotine koje nisu uticale na njegov današnji rad, prenosi portal „Strana.ua“.

Zelenski najavio posetu Ursule fon der Lajen Kijevu!

Prema njegovim rečima, nesreća nije uticala na zdravstveno stanje i radnu sposobnost Zelenskog“. On je dodao da je Zelenski zadobio samo „lakše ogrebotine“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Radi od jutra. Svi događaji planirani za danas idu po planu – naglasio je Nikiforov.

Prema rečima Nikiforova, saobraćajna nesreća u Kijevu dogodila se samo nekoliko minuta pre policijskog časa, oko 23 časa. Zelenski se vraćao sa puta, drugi automobil se kretao iz poprečne ulice i došlo je do sudara, dodao je Nikiforov.

Na pitanje da li je nesreća bila slučajna ili namerna, Nikiforov je odgovorio da će o verzijama i drugima detaljima incidenta izvestiti policija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter