Izvor: Tanjug
26.06.2021 u 22:33
0

POSLE SKANDALA ODMAH ZAMENA: Evo ko je novi ministar zdravlja u Britaniji!

Bivši ministar finansija Velike Britanije Sadžid Džavid zameniće Meta Henkoka na čelu ministarstva zdravlja, saopšteno je iz kabineta premijera Borisa Džonsona.

Džavid je prošle godine podneo ostavku na položaj ministra finansija nakon što je odbio da na zahtev Borisa Džosona smeni tim svojih političkih savetnika.

NAJVAŽNIJE: 

TO NIJE UKRAJINA VEĆ RUSIJA! Sledeći put ćemo REAGOVATI SILOM!

NA VIDOVDAN DA SE UZDIGNEMO: Mitopolit Joanikije i vladika Dimitrije služili liturgiju na Vidovom vrhu

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

NASILNIK SA ADE IPAK IZA REŠETAKA: Određen pritvor muškarcu koji je tukao ženu!

ZA JEDAN DAN TRI UTAPANJA U SRBIJI – i sve mladi: Zašto se ovo dešava i kako da se zaustavi?

Londonski dnevnik Gardijan je u februaru prošle godine preneo da je premijer Džonson, u nameri da preuzme kontrolu nad državnom kasom, zahtevao od svog tadašnjeg ministra finansija Sadžid Džavid da smeni sve svoje savetnike.

Džavad je odbio to da uradi, izjavio da ni jedan ministar “koji drži do sebe” ne bi mogao da prihvati takav zahtev i podneo je ostavku, a na njegovo mesto je imenovan njegov zamenik Riši Sunak, lojalan premijeru Borisu Džonsonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter