Izvor: 24 sata
23.09.2024 u 21:47
0

POVEĆAO SE BROJ STRADALIH U NAPADU NA LIBAN: Poginulo je 356 ljudi, a ranjeno 1.246 – među stradalima 24 dece!

Izraelska vojska navela je ranije danas da je pogodila više od 800 ciljeva Hezbolaha u južnom Libanu

Libansko ministarstvo zdravstva saoštilo je da je u današnjim izraelskim napadima na Liban poginulo 356, a ranjeno 1.246 osoba.

Ministarstvo je dodalo da je među poginulima 24 dece i 42 žene, preneo je Rojters.

Izraelska vojska navela je ranije danas da je pogodila više od 800 ciljeva Hezbolaha u južnom Libanu i u dolini Beka na istoku Libana.

– Među pogođenim ciljevima bile su zgrade u kojima je Hezbolah krio rakete, projektile, raketne lansere, bespilotne letelice i drugu terorističku opremu – navedeno je u saopštenju vojske.

Nakon što je jutros pokrenula talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha, Izraelska vojska se priprema za narednu fazu svoje operacije u Libanu, izjavio je načelnik generalštaba IDF general Herci Halevi.

– Mi napadamo borbenu infrastrukturu koju je Hezbolah gradio proteklih 20 godina. Ovo je veoma značajno. Napadamo ciljeve i pripremamo se za sledeće faze – navodi se u saopštenju Halevija bez iznošenja detalja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter