Izvor: Happy BSC
22.03.2022 u 08:11
0

POZADINA RUSKOG NAPADA NA ŠOPING CENTAR? „Znate zašto su nas bombardovali? Zato što je neka budala objavila sliku gde krijemo artiljeriju!“ (FOTO)

Kako se sukob Rusije i Ukrajine nastavlja tako je sve više lažnih informacija i izmišljenih istina sa ciljem da protivnika prikažu svetu u najgorem svetlu. Kako se cenzura medija sada već uveliko odvija na obe strane tako je do tačnih i pouzdanih informacija jako teško doći.

U ponedeljak su svet obišle slike kijevskog šoping centra u plamenu, navodno granatiranog od strane Rusije. U ovoj tragediji poginulo je osam osoba, prenose evropski mediji, ali pozadina ovog napada dobila je neočekivani epilog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodno, neko je objavio sliku putem interneta kojim je otrkriveno da Ukrajinci upravo u ovom tržnom centru kriju svoju vojnu tehniku. Informacije nisu pouzdane, ali čak i u evropskim medijima koji su antiruski nastrojeni se provlačila rečenica kojom se: „pozivaju građani da ne objavljuju slike kretanja naše vojske, strateških tačaka i položaja“, što dodatno podgreva sumnje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter