Izvor: Kurir
02.06.2024 u 17:27
0

POŽAR U GRADU UHTA! Isplivao snimak sa mesta nesreće

U požaru koji je danas izbio u naftnoj rafineriji u gradu Uhta u republici Komiji na severozapadu Rusije bilo je više mrtvih i barem troje osoba je povređeno, a lokalne vlasti tvrde da požar nije rezultat ukrajinskog napada.

Guverner Vladimir Ujba je u svom saopštenju naveo da je u toku istraga šta se dogodilo u rafineriji, rekavši da ima mrtvih, ali nije naveo tačan broj.

„Danas je došlo do požara u rafineriji nafte u gradu Uhta tokom planiranih tehničkih radova, što je rezultiralo smrtnim slučajevima i povredama“, napisalo je istražno odeljenje na Telegramu.

Lokalni zvaničnici nisu precizirali kojoj kompaniji pripada rafinerija, ali na slikama koje je objavilo lokalno ministarstvo za vanredne situacije vidi se logo naftnog giganta Lukoil.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter