Izvor: alo
27.06.2024 u 17:00
2

PRAVA ISTINA JE OTKRIVENA: Putin rekao šta se krije iza migrantske krize na granici EU

Vladimir Putin: Zapadni političari koriste rusku pretnju da skrenu pažnju sa domaćih problema

Ruski predsednik Vladimir Putin optužio je zapadne političare da redovno koriste navodnu rusku pretnju kako bi odvukli pažnju svojih stanovnika sa unutrašnjih problema poput ekonomije. Ova izjava izazvala je žestoku reakciju i ponovno pokretanje debate o odnosima između Rusije i EU.

Marija Zaharova: Planirana odbrambena linija EU treba da bude okrenuta ka unutra

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, naglasila je da je ključno da planirana odbrambena linija EU bude izgrađena šiljcima okrenutim ka unutra. Ovo komentariše pozivanje lidera Letonije, Litvanije, Estonije i Poljske na punu saradnju u izgradnji sistema odbrambene infrastrukture duž spoljne granice bloka sa Rusijom i Belorusijom.

SIRIJA GORI U PLAMENU: Poginule dve osobe u brutalnom izraelskom napadu

Hibridne pretnje i Baltički štit

Hibridne pretnje, koje uključuju sredstva poput dezinformacija, sajber napada, ekonomskog pritiska i guranja migranata preko granica, postale su deo aktuelnih geopolitičkih dešavanja. Zamenik ministra odbrane Poljske najavio je planove za izgradnju Baltičkog štita, jedinstvene baltičke odbrambene linije na granici EU sa Rusijom i Belorusijom.

Rusija odbacuje planove o napadu na Evropu

Ruski predsednik Vladimir Putin kritikovao je izveštaje o navodnom planiranju napada Rusije na Evropu nakon završetka specijalne vojne operacije u Ukrajini, nazivajući ih „potpunom besmislicom i zastrašivanjem Evropljana radi izvlačenja novca“.

Migrantska kriza na granici između Belorusije i Poljske

Sredinom 2021. godine, desetine hiljada migranata okupile su se na granici između Belorusije i Poljske, kao i susedne Letonije i Litvanije, pokušavajući da uđu u EU. Ova migrantska kriza izazvala je napetost između dve zemlje, sa optužbama i kontratuzbama o organizovanju i eskalaciji krize.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PRAVA ISTINA JE OTKRIVENA: Putin rekao šta se krije iza migrantske krize na granici EU”

  1. Ja imam vec 3 decenije da SVAKI premijer Danske UZME TELEFON i NAZOVE NEKOGA da POCHNE NEKI RAT u Inostrantsvu – cim se vidi da NAROD u Danskoj pochne da KRITIKUJE Vladu i Drzavu za UNUTRASNHNJE probleme.

    I tako SVAKI PUT !

    I onda ODU danski Politicari na GODISHNJI ODMOR , a rade godisnje SAMO 3 MJESECA izmedju oktobra i marta = i ostalu SVU politku VODE NOVINARI i NAUCHNICI SAMI SA SOBOM jer dobijaju onu SUBSIDY od Drzave !

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter