Izvor: Sputnik Srbija
23.06.2022 u 09:51
0

PREDSEDNIK DUME: EU DA OHLADI GLAVE! U čast predsednice Evropske komisije pojaviće se nova skala – po Ursuli

Rukovodstvo Evropske unije bi trebalo da ohladi glave a ne da građani stradaju zbog njihovih odluka, rekao je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin povodom izjave predsednika EK Ursule fon der Lajen na temu grejanja i „Severnog toka“.

Podsetimo, Fon der Lajen je pre dva dana izjavila da ako stanovništvo Evrope spusti temperaturu grejanja za dva stepena to bi moglo da nadomesti sve isporuke gasa preko gasovoda „Severni tok“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Postoji temperatura po Celzijusu, po Kelvinu i po Farenhajtu. Međutim, u Evropi će se, u čast predsednice Evropske komisije pojaviti nova skala – po Ursuli“, napisao je Volodin na Telegramu.

PETKOV OKRIVIO RUSIJU ZA ODLAZAK SA POLOŽAJA! ZAHAROVA ODBRUSILA: Neodostaju još samo Betmen i žena-mačka, čovek bunca!

Predsednik Državne dume Rusije je dodao da „po Ursuli“ stanovnici Evrope bi trebalo da smanje temperaturu za desetak stepeni i da se odreknu gasa preko „Turskog toka“, ukrajinskog koridora, naftovoda „Družba“ i da još smanje temperaturu za stepen kako bi mogli da se odreknu i uglja iz Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter