Izvor: tanjug
06.08.2022 u 20:06
0

Predsednik SAD Džozef Bajden negativan je na koronavirus, njegov lekar otkrio je kada će izaći iz izolacije!

Predsednik SAD Džozef Bajden negativan je na test na kovid-19, nakon što je danima bio pozitivan, izjavio je njegov lekar Kevin O’Konor.

On je rekao da će Bajden izaći iz izoacije ukoliko na sledećem testiranju ponovo bude negativan na testu na kovid-19, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bajden (79) je prvi put bio pozitivan na korona virus 21. jula, a u sredu prošle nedelje je izašao iz izolacije.

NOVA VOJNA POMOĆ SAD UKRAJINI Čeka se Bajdenov potpis za isporuku paketa vrednog MILIJARDU DOLARA!

Tri dana kasnije, tačnije u subotu, Bajden je ponovo testiran pozitivno na korona virus, što je O“Konor objasnio kao slučaj „povratka“ infekcije koji je zabeležen kod malog procenta pacijenata koji koriste antivirusni lek Pakslovid.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter