Izvor: HappyBSC
09.11.2022 u 08:55
0

Predviđa se da će demokrata Džon Feterman pobediti u trci za SENAT PENSILVANIJE, hvatajući prednost u borbi za kontrolu!

NBC Nevs i MSNBC su u sredu rano ujutru predvideli da će demokrata Džon Feterman pobediti u ključnoj trci za Senat Pensilvanije u sredu rano ujutru, stavljajući stranku na mesto vozača kako bi držala kontrolu nad većom u naredne dve godine.

REPUBLIKANCI NAJAVILI POVRATAK KONTROLE NAD PREDSTAVNIČKIM DOMOM: „Kada se sutra probudite, mi ćemo biti u većini“

Tesna pobeda u Kejston Stejtu dala je demokratama prvi zaokret za bilo koje mesto u ravnomerno podeljenoj komori, što znači da bi mogli da izgube jednu od dve bliske trke u Nevadi ili Arizoni i da i dalje drže Senat. Druga trka za Senat u Džordžiji ostala je suviše blizu da bi se raspisala i čini se da će verovatno krenuti u drugi krug 6. decembra.

Feterman, krupni potguverner koji je doživeo moždani udar u maju, predvodio je republikanca Mehmeta Oza sa oko 1,5 odsto razlike i nadmašio je prednost predsednika Bajdena u nekoliko ključnih okruga.

.Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Veliki deo glasova je još uvek bio neograničen u tamno plavoj Filadelfiji i prigradskom okrugu Delaver. U Džordžiji, aktuelni senator Raphael Varnock (D-Ga.) je prednjačio za dlaku nad republikanskim izazivačem Heršelom Vokerom, ali većina neprebrojanih glasova bila je u uporištu demokrata u metrou Atlanti. Ako nijedan kandidat ne osvoji 50%, trka u Džordžiji će ići u drugi krug, potencijalno sa kontrolom Senata.

Demokrate treba da zadrži 50 mesta u većnici od 100 članova, jer potpredsednica Kamala Haris može da glasa u nerešenom rezultatu, dok bi GOP morala da osvoji 51 mesto.

Nije bilo napetosti za senatora Čaka Šumera (D-NJ), koji je rano prozvan pobednikom sa ubedljivom pobedom nad malo poznatim izazivačem iz GOP-a Džoom Pinionom. Predsednik Bajden pozvao je lidera demokratskog Senata da mu čestita na pobedi. Na Zapadu, demokrate kažu da su uverene da će se zadržati na mestu koje drži bivši astronaut senator Mark Keli (D-Ariz.). Republikanci veruju da mogu da svrgnu senatorku u prvom mandatu Ketrin Kortez-Masto (D-Nevada), iako je ona zauzela značajno vođstvo u prvoj seriji glasačkih listića u demokratskom okrugu Klark, koji uključuje Las Vegas.

Prva pomno praćena trka za Senat ove noći pripala je demokratama pošto je aktuelna senatorka Megi Hasan (D-N.H.) odbila izazov Dena Bolduka, krajnje desničarskog republikanca koji je rekao da su izbori 2020. ukradeni od bivšeg predsednika Trampa . U sving državi Viskonsin, senator Ron Džonson (R-Visc.) bio je zaključan u teškoj trci protiv demokratskog izazivača potporučnika Mandele Barnsa.

U Severnoj Karolini, još jednoj trajnoj sving državi, omiljeni poslanik Ted Bad (R-N.C.) pobedio je bivšu predsednicu Vrhovnog suda države Čeri Bizli, koja se takmičila da postane prva crnka koja će predstavljati državu u Senatu.

U Ohaju u crvenom trendu, republikanac Džej Di Vens pobedio je u teškoj trci protiv demokratskog poslanika Tima Rajana. Florida je bila najsvetlija tačka za GOP, gde je senator Marko Rubio (R-Fla.) krstario do reizbora usred velikog klizišta GOP-a u Sanšajn državi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter