Izvor: Kurir
24.08.2023 u 17:08
0

„AVIONOM JE MANIPULISANO, BILO JE ČUDNIH POPRAVKI“: STJUARDESA PRIGOŽINOVOG AVIONA predvidela PAD! – BOMBA? (FOTO, VIDEO)

Nižu se teorije o tome šta je uzrok pada aviona u kojem je navodno poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin.

Let Prigožinovog aviona odložen pre poletanja zbog “tehničkih pregleda”, što je dodatak spekulacijama da je letelica bila meta bombe.

„PUTIN JE OPROSTIO PRIGOŽINU, NIKAD MU SE NE BI OVAKO OSVETIO, NEMA LOGIKE“: KOMANDANT „AHMATA“ kroz SUZE RAZBIO NACISTIČKE SPEKULACIJE o SMRTI ŠEFA VAGNERA (VIDEO)

Sajt je tvrdio da je Kristina Raspopova, stjuardesa u Prigožinovom avionu, rekla svojoj porodici pre poletanja da je let odložen zbog tehničkih problema i da tim obavlja popravke.

Stjuardesa Raspopova (39) se požalila porodici zbog kašnjenja leta.


Kristina je nagovestila da je avion „popravljen“ pre leta. Telegram kanal „VČK-OGPU” navodi da je Raspopova rekla rođacima da je avionom „na čudan način manipulisano“ pre poslednjeg leta i da su popravke koje su urađene „nerazumljive“.

KONAŠENKOV – „OBJEKAT POGOĐEN“: RUSI ZGROMILI KOMANDU UKRAJINACA (VIDEO)

Ona je u sredu ujutru na društvenim mrežama objavila fotografiju svog doručka i kofera sa natpisom „Cabin“.

Raspopova je inače bila razvedena, a njen brat je Jevgenij Raspopov, zamenik tužioca Jemanželinska, u Čeljabinskoj oblasti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter